Liityin viikko sitten  "10 kg pois ensi kesään mennessä -ryhmään". Jos vaikka tälläinen porukkalaihdutus onnistuisi sitten paremmin kuin vain itsekseen ajattelu, jonka seurauksena on ollut olematon tulos.

Uuden päätöksen vuoksi kuvasin ongelmakohtani. Vatsa on kuin raskaana olevalla, selkämakkarat kunnolla kiinni otettavat ja muhkea takapuoli eli keskivartaloon on nuo minun 20 kg melkein kaikki pakkautuneet. No joo, jos rehellisiä ollaan niin ehkä tuota painoa olisi hieman enemmänkin pudotettavissa, mutta nyt ensin sen tärkeimmän kimppuun eli 10 kg toukokuun 2011 mennessä pois elopainosta.

Strssiä tämän laihdutusprojektin kanssa ei pitäisi tulla, kun viikossa oli pudotettavaa 250g, jotta pääsisi tavoitteeseensa toukokuun loppuun mennessä.

Kiloklubin kalorimääräsuositusten mukaan olen syönyt, mutta mitään ihmeellistä ei ole tapahtunut viikossa, PAITSI eilen söin 300g enemmän kuin olisi ollut "sallittua" ja paino on tippunut eilisaamusta 500g. Lounaaksi söin 300g erilaisia tuoreita vihanneksia ja 70g fetaa eli suositusten mukaisesti lounaan kalorimäärä oli 16% kun sen suositus on 40%. Tässä täytyy nyt vain seurata tilannetta ja opetella tuntemaan kehoaan ja sen reagointeja erilaisiin tapoihin. Mikä myös oli uskomattoman hienoa eilen, oli se, että oli tosi virkuinen vielä töiden jälkeenkin, vaikka muuten viikolla joka päivä olen sohvalla ottanut vartin-tunnin nokoset. Nyt en kaivannut ollenkaan makuuasentoa töiden jälkeen, mikä sinänsä on ihme, kun on kuitenkin kyse jo perjantaista. Yleensä jos viikon olen tehnyt töitä putkeen, perjantaina sallin itselleni nokoset, mutta nyt kävikin toisin päin.

Tänään kävin lenkillä. Kiersin sellaisen pienen pururadapätkän 1.3km kolmeen kertaan + matkat kotoa ja kotiin, niin ehkä kokonaismatkaksi voisi laskea n. 6 km. Tämänpäiväiseen lenkkiini meni aikaa 68min, joten se on nyt sitten pohjalukema tälle kunnon kohottamiselle myös.

Tsemppiä vaan kaikille laihduttajille!