Hei taas pitkän pitkästä aikaa!

Viimeisin kirjoitus on näemmä 20.02.2012 eli melkein vuosi sitten talviloman kynnyksellä. Tällä hetkellä olen kesälomalla, vaikka näin alkuvuosi onkin, joten kai tästä voisi päätellä, että olen lomapäivittäjä:)

Vaaka oli tuolloin 20.02. näyttänyt 106.8kg ja siitähän paino oli noussut huikeaan 110.9 kg, kun vihdoin ja viimein sain itseäni niskasta kiinni eli 15.08.2012 alkoi uusi yritys. Tavoitteena oli vuoden loppuun mennessä laihtua 4,5kg ja siinä onnistuinkin niin hyvin, että nyt painoni on 105.1kg eli 5,8 kg  elopainosta lähti.

Syksyllä selvisi myös sekin, että vaakani näyttää n. 6 kg liikaa eli oikeasti olen siis 99,1 kg elopainoinen, mutta vähennän tämän 6 kg vain silloin, kun tulee näitä julkisia kirjauspaikkoja. Jee, pitkään tavoitteena on ollut päästä kaksinumeroiseen lukuun ja nyt se on tapahtunut.

Eilen illalla kirjasin seuraavan tavoitteeni toukokuun loppuun. Toivottavasti saan silloin kertoa uuden iloisen tavoitesaavutuksen. Jumpissa käyn viikoittain monena iltana ja niistä on kai kiittäminen vyötärösenttien katoamisesta, sillä elokuussa  alkutilanne oli 117cm ja nyt eilen se mitta oli 104cm. Vatsanseutu siis mukavasti kaventunut ja sen kyllä huomaa vaatteissa. Paljon mukavampi olla!

Toivottelen kaikille laihduttajille menestyksekästä painonpudotusta!