Voi voi, nyt ei hyvältä taas kerran näytä. Aloitin tosiaan työt viime maanantaina ja se tiesikin sitten painonlaskun seisahtumista. Loppuviikkoa kohden kuitenkin tapahtui hiukan edistymistä. Perjantaina olin töissä n. 15 tuntia ja illalla sitten viimeiseksi söin kylmäsavulohivoileipiä pari kappaletta. Lauantaina aamiaiseksi samoin, kun kerran maistuivat niin tosi hyviltä. Huomasin kyllä päivän aikana, että kovasti janottaa ja joinkin nesteitä paljon: virkistävää juomaa 0,5l, limsaa 1,5l ja paljon myös vettä. Sunnuntaina olikin sitten vaaàlla astuessa vähemmän mukava ylläri, sillä paino oli noussut 1,5 kg vuorokauden aikana.

Mitään muuta syytä en ole keksinyt kuin nuo runsaat juomiset tuohon tilanteeseen. Hormonaaliset seikat eivät nyt pitäisi tällä hetkellä haitata ja muuten syöminen oli ihan maltillista ja mallillaan. Lounaaksi parsakeittoa ja 2 leipää ja päivälliseksi uunibroileria riisin ja vihannesten kera. Ei alkoholia, ei makeisia eikä muutenkaan mitään runsasta mässäilyä.

Mitäs tästä opin? Juon vain ja ainoastaan vettä janooni. Vai keksitkö Sinä jonkin muun syyn, jonka olet vastaavassa tilanteessa ehkä huomioinut?

Liikuntaakin harrastin edellisviikkoa enemmän muutaman tunnin, joten sekin on hoidettu. Nuorimmaiseni hieroi selkääni yksi ilta kylmägeeliä ja tokaisi, että sun äiti pitäisi varmaan hommata itsellesi oma valmentaja, sillä kun sä liikut niin paljon, syöt terveellisesti ja silti et laihdu. Hänen mielestään en ole edes läskinen, sillä kun hän ihan tarkoituksella kokeili selkääni, vatsaani, käsivarsiani tökkiä, niin ne eivät kuulemma ole löysää lihaa, vaan kovaa jotain. Hmm, ehkäpä tätä kovaa on sitten vaan hankalampi saada pois itsestään.

Toivottavasti sinun viikkosi meni paremmin!