Heipparallaa pitkästä aikaa! Täällä päässä ei ole laihtumisen suhteen tapahtunut yhtään mitään, paremminkin toisin päin eli +1kg viimeisimmästä mittauksesta, joka oli elokuussa. Toisaalta en ole yhtään murehtinut syömisiäni ja laihduttamista, joten melko hyvin sitten kuitenkin on mennyt.

Henkisesti olen kuitenkin valmistautunut siihen, että joulun jälkeen on ihan pakko laihtua sen verran, että pääsen kaksinumeroiseen lukuun.

Zumbassa olen käynyt 2xvk, pilates 1xvk sekä venyttelytunnilla. Ilmeisesti nuo liikuntaharrastukset ovat kuitenkin jotenkin siloittaneet ulkomuotoa, kun esim. talvisaapikkaat eivät enää pysy kunnolla jalassa. Pohkeissa on jokin muuttunut Samoin yhdestä hameesta sain ottaa 5cm sisälle, kun tuli sellainen tunne, että hame tippuu pois päältä. Reisistä huomaa myös, että ne ovat lihaksikkaammat. Löysä läski on häippäissyt jonnekin muualle, joten ei tässä ihan huonostikaan ole mennyt, vaikka tuo vaaka plussaa näyttääkin.

Lupaan joulun jälkeen palata ruotuun noiden syömistenkin suhteen ja alkaa tosissani hävittämään alkuun sitä viittä kiloa, niin saan painon kunnolla alle 100kg. Käsi sydämellä luvattuna

Oikein mukavaa joulunalusaikaa kaikille mahdollisesti tänne blogiini eksyville!