Tervehdys! Täällä on yksi hyväntuulinen laihduttaja taas palannut ilmoille! Kiitos kaikille viime kirjoituksen kommentoijille. Ihanaa, että saa tällaista vertaistukea ja vastauksia kysymyksiin.

Viime viikkoisen painonnousun jälkeen tulin itsekin siihen tulokseen, että se syömäni kala oli varmaan niin suolaista, että se pisti juomaan ihan älyttömästi ja samalla se suola sitten sitoutti hetkellisesti myös ne nesteet kehooni. Nyt näyttää taas paremmalta ja olen intoa täynnä.

Liikuntaa harrastin 8 tuntia viikolla, joka koostui siis pilatestunnista, venyttelytunnista, kolmesta zumbatunnista, yhdestä vatsa-selkätunnista ja kahden tunnin kävelystä.  Tällä viikolla tuo töihin käveleminen jäi, mutta ensi viikolla sitten uudestaan senkin asian kanssa.

Tänä aamuna vaaka näytti 105.3 kg, joten pudotusta on vähän tapahtunut. Oikeaan suuntaan olen taas menossa. Näin yhdessä jumpassa vanhan ystäväni, joka oli laihtunut vajaa kymmenen kiloa noin kymmenessä kuukaudessa. Kotiintulomatkalla aloin oikein ajattelemaan, että sehän tekee noin 250g viikossa!! Eli kyllä tässä pieninkin laihdutusmäärin pääsee eteenpäin hienosti! Hänestäkin se kilomäärän laihtuminen näkyi selvästi, vaikka on tällainen melkein samankokoinen nainen kuin itsekin olen. Tosi kannustavaa ja hienoa nähdä hänet! Oivaltaa samalla itse myös tuo, että vaikka kilo kuussa tippuisi, niin se vie laihtumista eteenpäin.

Hurjasti tsemppiä teille muillekin!