Aurinkoinen syksy pilkistelee verhojen takaa. Myrskyistä ja sateista toistaiseksi selvitty. Erilainen viikko taas takana tämän painonpudotuksen suhteen, kun olimme sisarusten kanssa laivaristeilyllä ja sitä ruokaa tuli seisovasta pöydästä hieman syötyä. Ihmeekseni aamulla kuitenkin huomasin, että ei paha tulos sitten kuitenkaan, kun myös menkat ovat painoa nostattamassa. Tämän viikon saldo siis 700g plussalla, kun esim. viime kuussa paino nousi 1.3 kg samaisen syyn viikolla ilman laivaristeilyn houkutuksia.

Viiniä join yhden lasillisen, muuten vain multivitamiinimehua automaatista monen monta lasillista. Se oli niin taivaallisen hyvän makuista, että himohan siihen tuli. Vatsa oli ihan killillään, mutta ilmeisesti sitä ei kuitenkaan kauheasti jaksanut syödä, kun katselin kolme kertaa pienempää kummityttöäni, jonka lautaskoot olivat ainakin 2x isommat kuin omani. Ehkä se laihdutus tuolla takaraivossa oli lujasti eikä tullut niitä ylilyöntejä, muuten kuin tuon mehujuonnin suhteen.

8 vk on laihdutusta takana ja 3,2 kg painoa on yhteensä hävinnyt. Enemmänkin olisi tietysti voinut kadota, jos olisin oikein sata lasissa tätä laihdutusta toteuttanut, mutta nyt olen kuitenkin myös jaksanut tätä harrastaa, enkä lopettanut kahden-kolmen viikon kuluttua, kun mielitekoja on ollut niin hirmuisesti. Parempi tapa tämä, eikös vaan? Täytyy vaan ajatella, että hiljaa hyvää tulee, sillä jos nyt ennakoisi tulevaa samalla vauhdilla, niin seuraavan kahdeksan viikon jälkeen olisin sitten jo ehkäpä laihtunut 6,5 kg ja se alkaa jo jossain tuntumaankin. Sitä kohden siis innolla ja mukavalla motivaatiolla eikä ryppyotsaisena viilaajana.

Mukavia oivalluksia Sinunkin seuraavaan laihdutusviikkoosi!