Nyt tämä ruikutus painon nousemisesta saa riittää ja on tosiaan todellinen aika tehdä asialle jotakin ihan konkreetttista. Viimeiset kolme viikkoa on mennyt liikkumattomuuden sekä ylensyönnin merkeissä ja lopputulostahan ei sitten ole vaikea arvata. Ihminen on erittäin hyvä pettämään itseään, ainakin minä osaan sen taidon täydellisesti, mutta nyt aion muuttua omaksi parhaakseni tässä asiassa enkä enää siirrä tätä laihduttamista hamaan tulevaisuuteen.

Tuo ylensyönti tarkoitti näissä viimeisissä viikoissa joka päiväistä suklaan tai muuten makean syömistä. Se loppuu nyt. Luulisin, että sitä kautta painostani lähtee suht helpolla 3-4 kg näillä alkumetreillä. Lopun kanssa saankin sitten luultavasti tehdä kunnolla töitä, mutta nyt se tehdään eikä meinata.

Minulla on aina ollut taipumusta vatsan pyöristymiseen, vaikka muuten olisinkin ollut hoikan oloinen. Takapuoli on toinen luonnostaan isokokoinen, joten sekin on vain suurentunut ajan saatossa.

Se miten, nyt tämän laihdutuksen aloitan tällä kertaa on siinä, että lopetan makeisten syönnin, ei pullaa töissä tauoilla ja aloitan uudelleen kävelyn töihin ainakin 3 aamuna viikossa. Kahtena aamuna menen sen verran aikaisin, että on mukavampi siirtyä paikasta toiseen autolla. Ehkä kevättä kohden sekin muuttuu, kun tulee valoisampaa.

Mittasin aamulla uudet lukemani:

Vyötärö 114,5

Reisi 66.5

Rinnan ympärys 100,5

Rinnan päältä 119,5

Käsivarsi 38

Pohje 42

Vatsan päältä 119

Lantio 117

Paino 106.1

Painoindeksi 32

Tavoitteekseni asetan 10 kg:n pudotuksen toukokuun loppuun mennessä. Ensimmäiset 4 kg aion laihtua tammikuun aikana, jolloin pääsen siihen ns. normaalipainooni takaisin. Siitä sitten alkaa se totinen taistelu kiloja vastaan, sillä siitä luvusta olen aloittanut laihduttamisen jo ihan pari kertaa ja palannut aina takaisin vanhaan painooni. Sinnikkyyttä, sinnikkyytä!

Toivottelen kaikille muillekin laihduttajille isosti tsemppiä uuden vuoden ja ehkäpä uuden lupauksenkin vuoksi. Nyt se onnistuu lopullisesti, vai mitä?