Mansikkainen aika on mennyt jo reilusti ohi, mutta tänään kaupasta bongasin vielä suomalaisia mansikoita rasiassa. Huomenaamulla voisin syödä niitä rahkan kera, koska TAAS KERRAN alkoi tänään uusi elämä. En ole puoleen vuoteen liikkunut lainkaan ja nyt sen huomaa painossa ja olossa.

Olen tämän viikon kesälomalla, joten aloitin aamulla päiväni tunnin kävelylenkillä. Ilma oli mitä suosiollisin puuhaan, kun ei ole enää niin kuumaa. Pieni tuulikin leuhutti hikikarpaloita otsaltakin, joten hyvä oli mennä ja "viilettää".

Tässä uudet aloituslukemani:

Vyötärö 112cm

Lantio 118.5cm

Käsivarsi 38cm

Reisi 67,5cm

Pohje 41,5cm

Rinnan ympärys 103cm

Paino 108kg

Sairastuin alkutalvesta siihen paljon puhuttuun mykoplasmaan, joka vieläkin kiusaa yskän muodossa. Liikunta oli silloin jäissä kuukauden ja sitten tuli vielä muita juttuja hoidettavaksi, joten liikunta jäi ihan kokonaan, mutta nyt sitten taas uudella innolla.

Tavoitteena on neljän viikon kuluttua olla 6 kg hoikempi eli 1,5 kg näinä ensimmäisinä viikkoina olisi tavoite. Se tekee 200g/päivä, joten ei mahdoton tavoite.

Liikuntaa alan nyt harrastamaan vähintään 7 tuntia viikossa, joista tänään on toteutunut jo 2 tuntia. Olin aamulla aikaisin tunnin kävelyllä ja nyt illalla zumbatunnilla. Näistä liikuntamuodoista varmasti 95%;sti tulee kertymään liikuntatuntini.

Ensimmäisen viikon aikana totuttelen taas liikuntaan ja jätän karkit pois. Muutenkin järkevämpää ruokailua kuin tässä lähiaikoina, mutta tarkkaa kirjanpitoa en vielä tämän ekan viikon aikana ajatellut aloittaa, sillä liikunnan aloittaminen tekee kyllä tehtävänsä ensimmäisen viikon osalta, että 1,5 kg tavoitteesta täyttyy.

Tsemppiä kaikille laihdutukseen!