Meillä on tyttären kanssa uusi herkku, täytetyt herkkusienet pekonilla käärittynä. Paistoin pannulla ja juustokin pysyi yllättävän hyvin siellä missä pitikin. Olen vuohenjuuston ystävä, joten sitä kahdessakin muodossa on tullut testattua. Tytär taas pitää sulatejuustoista ja tuorejuustoista. Etenkin tuo tuorejuusto hieman arvelutti, että tuleeko ulos pannulle, mutta ei, hyvin pysyi kolossaan makua antamassa ja aromeja tuomassa.

Iloinen yllätys vaaàlla oli tiistai aamuna, sillä vuorokaudessa painoa oli tippunut 1.6 kg. Se tuntuu ihan käsittämättömältä ja hetken epäilin jo vaakaanikin, mutta kun seuraavana aamuna oli sen lisäksi hävinnyt vielä 200g, niin pakkohan se oli sitten jo uskoa. Ilmeisesti se viime viikolla tullut lisäkilo samaisena vuorokautena, hävisi nyt sitten ilokseni lisägrammoilla. En siis valita ollenkaan.

Kävin tutustumassa uuteen lajiinkiin kuluneella viikolla eli taijiin. Mielenkiintoinen laji tähän hektiseen elämään. Katsotaan pääsenkö sisään kyseiseen lajiin vai jääkö vain muutaman kerran kokeiluksi.

Laihdutus muuten on mennyt toistaiseksi vielä ilman ruokien kirjaamista eli tuolla liikunnalla tähän astiset kilot ovat melkeinpä kaikki lähteneet. Jossain vaiheessa se on edessä, mutta ainakin vielä ensi viikon menen näin eteenpäin, enkä ota paineita vielä siitä, mitä saisi syödä ja mitä ei. Varmasti alitajuisesti kyllä tuota teen, sillä melko terveellistä ja ravitsevaa ruokaa tässä on tullut syötyä eikä herkkuja muuten kuin lauantaina yksillä synttäreillä. Sekin oli omenahyvettä ja hieman jäätelöä, joten mitään kermaista kakkua en nautiskellut.

Energistä oloa laihdutukseen!